Menu

BUURTwarmtevoorziening deel II – 19 november

November 14, 2014

In navolging van de eerste thema-sessie over een BUURTwarmtevoorziening wordt – wederom in samenwerking met Alliander Duurzame Gebiedsontwikkeling – een tweede bijeenkomst georganiseerd op 19 november. Waar de eerste editie in teken stond van het oogsten van ideeën en standpunten over een collectieve warmtevoorziening, zal tijdens de tweede editie gekeken worden naar concrete mogelijkheden.

Het zal daarom niet het karakter hebben van een klankboord groep maar juist die van een werkbijeenkomst, waarin we met elkaar kijken naar de verschillende mogelijkheden van collectieve verwarming en allerlei aspecten die daarmee samenhangen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gebruiksgemak, comfort, kosten, duurzaamheid van de warmtebron, schaalgrootte, etc. Het doel is om allemaal meer inzicht te krijgen in deze aspecten, en op basis hiervan te bepalen wat de volgende stappen kunnen of moeten zijn.

Wie, wat, waar?

De avond wordt voorgezeten door Carina Dijkhuis. Carina wordt bijgestaan door Machiel Bakema – expert op het gebied van collectieve warmtevoorziening – die op bijna alle lastige vragen een antwoord heeft.

  • Voor wie: alle bewoners uit de Maldenhof die geïnteresseerd zijn om samen met andere buren na te denken over een collectieve warmtevoorziening.
  • Datum: 19 november
  • Tijd: 17:30 – 20:00
  • Locatie: Buurthuis Holendrecht, Holendrechtplein 38.

Lastig, rond deze tijd eet ik meestal

Geen nood! Want voedsel is energie en daarom wordt er tijdens deze thema-sessie ook voor een hapje eten gezorgd.

Aanmelden verplicht

Om ervoor te zorgen dat er niet teveel of te weinig pizza’s worden besteld vragen we iedereen zich van te voren aan te melden via: frank(at)slimwonengaasperdam.