Menu

Eerste 3 ‘huiskamer’ en ‘buurtkamer’ sessies zijn gepland

October 2, 2014

De eerste 2 huiskamer sessies staan in de agenda! Uit de groep van 7 ‘duurzaamheidskoplopers’ hebben de eerste 2 actieve buurtbewoners een datum geprikt voor hun huiskamer sessie. De eerste zal plaatsvinden op 7 oktober en de tweede staat gepland op 19 oktober. Daarnaast houdt 1 actieve buurtbewoner een openbare buurtkamer sessie op 15 oktober.

Meedoen aan een buurtkamer sessie?

In de komende tijd zullen meerdere huiskamer én buurtkamer sessies worden gehouden. De buurtkame sessies zijn openbaar en geeft Gaasperdammers de gelegenheid om hieraan deel te nemen. De eerste buurtkamer sessie staat gepland in de avond van 15 oktober. Vind je het leuk om duurzame ideeën en ervaringen uit te wisselen met andere buurtbewoners? Te ervaren hoe besmettelijk leuk duurzaamheid is? En te onderzoeken welke duurzame behoeftes jij en jouw buurtgenoten eigenlijk hebben? Dan ben je van harte welkom om een ‘buurtkamer’ thema-sessie bij te wonen!

Meedenkers voor thema sessie BUURTwarmtevoorziening

In de avond van 22 oktober is er een extra bijeenkomst voor actieve bewoners uit de wijk Maldenhof die willen meedenken over een lokaal collectief warmtesysteem. Deze thema-sessie wordt in samenwerking met Aliander Duurzame Gebiedsontwikkeling georganiseerd. Het draait deze avond dus om een “BUURTwarmtevoorziening” en samen met meedenkers uit de buurt verkennen we wat een handig en duurzaam alternatief kan zijn voor onze individuele gasketels.

Aanmelden

Wil je graag een ‘buurtkamer’ thema-sessie bijwonen en hier een uitnodiging voor ontvangen? Laat het ons weten via anne(at)slimwonengaasperdam.nl of frank(at)slimwonengaasperdam.nl.